O meni

Jon Lotrean

Jon Lotrean hipnoterapeut

70-tih godina po prvi put sam upoznao moc sugestije i bioenergije i od tog trenutka mi to vise nije dalo mira, poceo sam kupovati prve knjige iz ove oblasti .

Kupovinom prve REIKI knjige pocinjem se ozbilnije baviti ovom temom. Ubrzo obavljam prvi kurs u kom sam imao inicijaciju , zatim drugi stepen gde sam ucio sve simbole . Nakon kratkog vremena polozim i majstorski stepen, a zatim sam otvorio skolu za obuku bioterapeuta gde pocinjem odrzavati reiki kurseve svih stepena.

Nakon toga, pre vise od dve decenije uclanio sam se u udruzenju Svajcarskih isceljitelja gde sam upoznao moc hipnoze i ubrzo postao pristalica hipnoze. Na kursu hipnoze imao sam srece upoznati penzionisanog katolickog svestenika koji se bavio hipnozom i bio je asistent docenta hipnoze od koga sam ucio prepoznati i uspostaviti kontakt sa skrivenim energijama . Ova praktika se nigde na kursevima hipnoze ne uci!

To mi je pomoglo, da dok je pacijent u meditativnom stanju da govorim kroz usta pacijenta sa tim energijama da ih pitam koliko su dugo tu, od koga su poslate, zasto su poslate sta su trebale uraditi i sta su vec uradile i specijalnom metodom da ih primoram da napuste zaposednuto telo u kom su zivele bez obzira o kakvoj se magiji radi. Zatim da ih pitam, na koji nacin su dospela u telo pacijenta, bilo da su lutajuci duhovi, duhovi umrlih koji iz bilo kog razloga nisu napustili zemlju ili su pali andjeli ili demoni , duhovi vode , zemlje vazduha ili vatre.

Dakle ja sam jedan od retkih na ovim prostorima koji radi egzorcizam pomocu hipnoze i koji je disciplinovan i prilazi poslu i pacijentima sa velikim postovanjem.

Palm-terapy tehniku koju mali broju ljudi poznaju i koristim je u kombinaciju sa hipnozom kod svih vrsta fobija u cilju da impuls straha koji dolazi iz glave a oseca se u vegetativnom delu tela, bude potpuno blokiran i osoba ne oseca vise strah.

2007. godine vracam se iz Svajcarske gde sam ziveo 30 godina i sve ovo naucio. Odlucio sam da otvorim svoju sopstvenu agenciju Hypnos, gde do danasnjeg dana praktikjem Hipnoterapiju.


Sertifikati i diplome