Pitanja

o hipnozi i hipnoterapiji

Ko se može hipnotisati ?

Svaka normalna osoba, osim nekoliko izuzetaka, a to su: mentalna retardiranost, senilnost i osobe sa mentalnim oštećenjem, dakle, svaka osoba koja može noću da zaspi moze biti i hipnotisana, zato valja se opustiti i pustiti misli da same lutaju gde im je volja, slušajte moje sugestije i sami od sebe tonućete u hipnozu….desiće vam se nešto veoma prijatno i lepo.

Hipnozi se možete odupreti ili svesno je prekinuti!

Zašto bi neko to učinio ?
Iz straha od nepoznatog i gubitka kontrole nad sobom.
da bi u svesnom stanju osetio i analizirao hipnozu (što je nemoguće),
da bi dokazao da može sabotirati sebe i hipnotizera.

Za hipnozu se većina ljudi odlučuju kada više ništa ne pomaže, za mnoge je poslednja šansa. To se dešava iz razloga što je hipnoza dugo vreme prikazana u negativnom svetlu, satanizovana, pogotovo od filmske industrije, prikazajući je kao nešto mistično i monstruozno zaboraveći pri tom da se ništa ne može desiti protiv nečije volje i da je etika jača od bilo koje hipnoze. Hipnoza na način kako je prikazana u filmovima nikada nije funcionisala u stvarnosti.

Dakle, to što Vi ne želite, to se ni ne može desiti!

Zašto baš hipnoza?

Zato što hipnoza trajno oslobadja od:
pusenja,
eliminiše fobije i strahove,
stresa,
oslobadja od hroničnih bolova…

Rezultati i promene su odmah vidljive a to je moguće zato što naša
podsvest kontroliše većinu stvari koje nam se dešavaju. Hipnozom se problemi rešavaju u korenu tamo gde i nastaju promenom mustre rada na podsvesnom nivou dobijaju se pozitivni rezultati.
Kod pušenja podsvest prihvata promenu automatski da ste nepusač, od tada je podsvest prihvatila da ste nepusač, što i funkcioniše.

Da li je hipnoza sigurna?

Da, jer vi ste potpuno svesni svakog momenta šta se dešava sa Vama i oko vas jer ste vi potpuno budni i svesni, ako bi se nešto desilo vašem hipnotizeru vi biste potpuno sami otvorili oći.
Još nije zabeležen nijedan slučaj da se pacijent nije probudio iz hipnoze!

Da li vas vaš hipnotizer može potpuno kontrolisati ?

Ne, vi ste potpuno svesni i potpuno u kontroli, bilo kog tenutka i iz bilo kog razloga možete prekinuti hipnozu, dok ste pod hipnozom vi prihvatate samo one sugestije koje vi želite, dakle ništa protiv vaše volje i morala jer etika je jača od bilo koje hipnoze i neče vam dozvoliti bilo šta da prihvatite i uradite što je protiv vaše volje.